ПАСТА КАКАО

ПАСТА КАКАО

ХЭРЭГЛЭЭ: 40%-ийн какао-нунтаг агуулсан, шоколадтай зайрмаг үйлдвэрлэхэд зориулагдсан паста.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г зайрмагт 30 г КАКАО-ПАСТА

БИЕТ БАЙДАЛ: Бор-хүрэн өнгөтэй, зуурамтгай бүтэцтэй паста.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 18 сар

САВЛАГАА: 3 кг-аар полимер материалтай хувинд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор