ХЭРЭГЛЭЭ: Улаан буудайн гурилаар өргөн хэрэглээний талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан нийлмэл үйлчилгээтэй чанаржуулагч.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,1-0,3%
ДАВУУ ТАЛ: Эрдэнэ шишийн гурилын найрлагад агуулагдах байгалийн ферментийн нөлөөгөөр дээд зэрэглэлээс бага зэрэглэлтэй гурил хэрэглэн, зөөлөн хэсэг нь илүү цайвар талх, талхан бүтээгдэхүүнийг гарган авах бүрэн боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Шар туяатай кремийн өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 10 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.