ХЭРЭГЛЭЭ: Хөх тарианы, улаан буудайн гурил ба хөх тариа-улаан буудайн янз бүрийн харьцаатай холимог гурилаар бүх төрлийн талх ба талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хүнсний нийлмэл нэмэлт.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,2-0,5%
ДАВУУ ТАЛ: Дурын зуурмаг бэлтгэхэд хэрэглэнэ, зуурмагийн реологи шинж чанар сайжирна. Хөөлтийн үед зуурмагийн бэлдцийн тогтвортой байдлыг хангана. Бэлэн бүтээгдэхүүний эзлэхүүн нэмэгдэнэ, зөөлөн хэсгийн уян хатан байдал дээшилнэ, үйрэлт арилна, зөөлөн байдал бий болно, хатах, хуучрах үйл явц удааширна. Чанаржуулагч нь зөвхөн нэг Е индексийг агуулна.
БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 70%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.