ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин, пончик болон амтлаг болон талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд чанамал төрлийн крем (дүүргэх, чимэглэх)-ийг хүйтэн аргаар бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 300-350 г хольц+1000 г хүйтэн ус ба сүү
ДАВУУ ТАЛ: Хүйтэн шингэнд маш сайн уусна. Тослог крем бэлтгэх суурь болгон ашиглах боломжтой. Бүтээгдэхүүн нь тааламжтай, тэнцвэртэй амттай, жигнэх, зүсэх, хөлдөөх, хадгалахад тогтвортой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргал өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 5 кг-аар ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.