ХЭРЭГЛЭЭ: Зуурмагийн дозлогч ашиглан дрожжигүй пончик үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Нийт түүхий эдийн жингийн 61,5-62,5%
ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг энгийн, хурдан аргаар бэлтгэнэ. Технологийн шинж чанар сайтай, тогтвортой зуурмаг (бүтээгдэхүүнийг чанаж эхлэх үед хөөлт нь эхэлнэ.)-ийг бэлтгэнэ. Чанах явцад бүтээгдэхүүн тосыг маш бага хэмжээгээр шингээнэ. Бэлэн бүтээгдэхүүн нь эзлэхүүн сайтай, жигд сийрэгжилттэй, тослоггүй хуурай гадаргуутай, сайхан үнэр, амттай болно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 10 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.