ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин, пончик ба талхан бүтээгдэхүүн (шанзлах, чимэглэх) үйлдвэрлэлд хүйтэн төрлийн крем бэлтгэх, мөн аарцны шанзыг тогтворжуулахад зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 350 г АСТРИ КРЕМ АТЛАНТА+1000 г ус
ДАВУУ ТАЛ: Хольц нь хүйтэн шингэнд амархан уусна. Аарцны шанзыг бэлтгэхэд тогтворжуулагч болгон ашиглах боломжтой. Хольцод суурилсан хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнийг цөцгийн тосонд суурилсан кремийг орлуулан ашиглах боломжтой. Крем нь тааламжтай, тэнцвэртэй амттай. Хольцод суурилсан хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн нь хадгалах явцад тогтвортой, мөн бүтээгдэхүүнийг зүсэх, жигнэх, хөлдөөхөд тогтвортой байдлаа хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 10 сар
САВЛАГАА: 5 кг-аар багцлан хайрцагласан ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.