КАТЕГОРИЯ "ФРОСТ"

КАТЕГОРИЯ "ФРОСТ"

ТОДОРХОЙЛОЛТ: Хэрэглэхэд бэлэн жимс, жимсгэний чанамал. Хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн, эцсийн бүтээгдэхүүнийг дүүргэх зориулалттай бөгөөд дараа нь гүн хөлдөөх боломжтой. Хөлдөөх, гэсгээх гэх мэт дулааны боловсруулалтанд урсахгүй бөгөөд үндсэн шинж чанар нь өөрчлөгдөхгүй. Дулаанд маш тэсвэртэй бөгөөд дулааны боловсруулалт хийсний дараа анхны эзлэхүүн, өнгө, үнэр, амтаа хадгална.

ХЭРЭГЛЭЭ: Хөлдөөх амтлаг болон гурилан бүтээгдэхүүнд, дахин жигнэх зориулалттай хөлдөөсөн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнд, рулет болон пирожин шанзлахад, амтлаг ба давхраат бүтээгдэхүүнд, задгай ба битүү пирогт, кекс шанзлахад, блинчик шанзлахад хэрэглэнэ.

БИЕТ БАЙДАЛ: Нухсан жимс (жимс, жимсгэнэ) -ийн нэгэн төрлийн масс. Өнгө, үнэр, амт нь бүтээгдэхүүний нэр төрөлдөө тохирсон байна. Сахарозын массын хувь 30 %-аас багагүй, хуурай бодисын эзлэх хувь 40 %-аас багагүй, жимсний агууламж 40 %-аас багагүй байна.

НЭР ТӨРӨЛ: Алимтай чангаанз, алимтай интоор, алимтай гүзээлзгэнэ, алимтай нэрс, алим гэсэн нэр төрлүүдтэй.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: (-30) °С-ээс  (+10) °С-ийн хэмд хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА: 3,5 кг ба 12,5 кг-ын цэвэр жинтэйгээр тээвэрлэлтийн полимер саванд савласан.

ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ГАММИ (Орос)