КАТЕГОРИЯ “К”

КАТЕГОРИЯ “К”

Хэрэглээ

Давхраат болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн, бялууны давхарга (тортны суурь болон бисквит завсар шанз /хавчуурга/), блинчки, рулет, пирожин, кекс, пончик, кремэнд нэмэлт, сырок зэрэг бүтээгдэхүүнүүдийг шанзлахад зориулагдсан, хэрэглэхэд хялбар чанамал

Бүтээгдэхүүний нэр төрөл

  • Чангаанз /Абрикос/
  • Хан боргоцой /Ананас/
  • Аньс /Брусника/
  • Лийр /Груша/
  • Нимбэг /Лимон/
  • Тоор /Персик/
  • Үхрийн нүд /Черная Смородина/
  • Нэрс /Черника/

Биет байдал

Жимсийг бяцалж өтгөрүүлсэн цэлцэн хэлбэртэй чанамал

Дулааны боловсруулалт

Тэсвэртэй

Амт/Үнэр/Өнгө

Тухайн жимсний амт, үнэр, өнгөтэй

Жимсний агууламж

40%-иас багагүй

Хуурай бодисын агууламж

69%-иас багагүй

Хадгалах нөхцөл:
Хугацаа

0-250С-д
9 сар

Савалгаа:
Гялгар уут /хайрцаг/-тай

13 кг