КАТЕГОРИЯ “Э”

КАТЕГОРИЯ “Э”

Хэрэглээ

Пирог, давхраат болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн, бялууны давхарга (тортны суурь болон бисквит завсар шанз /хавчуурга/), блинчки, рулет, пирожин, жигнэмэг /бүх төрлийн/, мөөхий, кекс, урт хугацаанд хадгалах  бүтээгдэхүүнүүдийг шанзлахад зориулагдсан, хэрэглэхэд хялбар жимсний чанамал

Бүтээгдэхүүний нэр төрөл

  • Чангаанз /Абрикос/
  • Үхэр бөөрөлзгөнө /Ежевика/
  • Хар чавга /Чернослив/
  • Гүзээлзгэнэ /Клубника/
  • Киви
  • Интоор /Вишня/
  • Бусад

Биет байдал

Бүтэн жимстэй эсвэл 15 мм хүртэлх жижиглэсэн нухашласан өтгөн цэлцэн бүтэцтэй чанамал

Дулааны боловсруулалт

Тэсвэртэй

Амт/Үнэр/Өнгө

Тухайн жимсний амт, үнэр, өнгөтэй

Жимсний агууламж

40%-иас багагүй

Хуурай бодисын агууламж

68%-иас багагүй

Хадгалах нөхцөл:
Хугацаа

0-250С-д
9 сар

Савалгаа:
Гялгар уут /хайрцаг/-тай

13 кг