Мармеладын хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн

Мармеладын хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн

НЭР ТӨРӨЛ: Чангаанз, жүрж, интоор, ногоон алим, киви, гүзээлзгэнэ, ойн жимс, нимбэг, хар үхрийн нүд.

ХЭРЭГЛЭЭ: Хэвтэй мармелад болон хавтгай мармелад үйлдвэрлэх, түүнчлэн бялуу, пирожин, жигнэмэг (тарт)- ийн гадаргууд чимэглэл хийх, жигнэмэг (хавчуургатай) ба  бусад жигнэмэл бүтээгдэхүүний хавчуурга хийхэд зориулагдсан.

ХЭРЭГЛЭХ АРГА:

  • Хүйтэн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнийг 85ºС хүртэл халаана. (бага байж болохгүй!)
  • 1000 г хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнийг тасралтгүй хутгах явцдаа 13 мл 50 %-ийн нимбэгний хүчлийн уусмал (85ºС-ээс багагүй хэмтэй)-ыг нэмнэ.
  • Эцсийн бүтээгдэхүүнийг хөрөхөөс сэргийлж жигнэмэг болон бусад бүтээгдэхүүнд хэрэглэнэ. (хүчил нэмсэнээр 65ºС-ээс бага хэмд мармеладын буцалтгүй жележих процесс явагддаг байна.)

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 0...+25ºС-ийн хэмд хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: Доторлогоотой полимер саванд битүүмжлэлтэйгээр 13 кг-аар савласан.