НЭР ТӨРӨЛ: Чангаанз, жүрж, интоор, ногоон алим, киви, гүзээлзгэнэ, ойн жимс, нимбэг, хар үхрийн нүд.
ХЭРЭГЛЭЭ: Хэвтэй мармелад болон хавтгай мармелад үйлдвэрлэх, түүнчлэн бялуу, пирожин, жигнэмэг (тарт)- ийн гадаргууд чимэглэл хийх, жигнэмэг (хавчуургатай) ба бусад жигнэмэл бүтээгдэхүүний хавчуурга хийхэд зориулагдсан.
ХЭРЭГЛЭХ АРГА:
- Хүйтэн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнийг 85ºС хүртэл халаана. (бага байж болохгүй!)
- 1000 г хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнийг тасралтгүй хутгах явцдаа 13 мл 50 %-ийн нимбэгний хүчлийн уусмал (85ºС-ээс багагүй хэмтэй)-ыг нэмнэ.
- Эцсийн бүтээгдэхүүнийг хөрөхөөс сэргийлж жигнэмэг болон бусад бүтээгдэхүүнд хэрэглэнэ. (хүчил нэмсэнээр 65ºС-ээс бага хэмд мармеладын буцалтгүй жележих процесс явагддаг байна.)
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 0...+25ºС-ийн хэмд хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: Доторлогоотой полимер саванд битүүмжлэлтэйгээр 13 кг-аар савласан.