ШОКОЛАДНОЕ МОРОЖНОЕ ДЖЕЛАТО

ШОКОЛАДНОЕ МОРОЖНОЕ ДЖЕЛАТО

ХЭРЭГЛЭЭ: Нэгэн жигд бүтэцтэй кремтэй, шоколадны ханасан амттай зайрмаг үйлдвэрлэхэд зориулагдсан суурийн хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100 г суурь+1 л сүү

ДАВУУ ТАЛ: Зайрмаг нь тогтвортой, өндөр чанартай болно. Эцсийн бүтээгдэхүүн шоколадны ханасан амттай болно. Зайрмагт зөв хэлбэр, бүтэц, тогтвортой байдлыг бүрдүүлнэ. Хадгалах хугацааг уртасгана. Шоколадтай зайрмагийг пастеризаци хийхгүй, хүйтэн аргаар үйлдвэрлэнэ.

БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар

САВЛАГАА: 2,5 кг-аар полиэтилен саванд битүүмжлэлтэйгээр савлан, 2 ширхгээр картонон хайрцагт багцалсан.

 

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор