МЕЛЛА ГЕЛЬ С КАКАО

МЕЛЛА ГЕЛЬ С КАКАО

ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин болон десертийн гадаргууг бүрэх гель бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100 г МЕЛЛА ГЕЛЬ С КАКАО+200-250 г ус

ДАВУУ ТАЛ: Энгийн, хурдан аргаар гель бэлтгэх боломжтой. Хольц нь хадгалалт ба тээвэрлэлтийн тусгай горим  шаардахгүй. Бүтээгдэхүүний босоо гадаргууг бүрэхэд тохирсон, урсахгүй, хэлбэрээ маш сайн барина. Бэлэн гель нь бүтээгдэхүүний гадаргууд шингэхгүй, сэтгэл татам гадаад байдалтай, толин өнгөлгөөтэй, төгс амттай болно. Бэлэн гелийг дахин ашиглах боломжтой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрэн өнгөтэй, хуурай, жижиг талст нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс бага хэмтэй сэрүүн, 70%-аас ихгүй агаарын харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 1 кг-аар полиэтилен саванд битүүмжлэлтэйгээр савлан, 5 ширхгээр картонон хайрцагт багцалсан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор