ХЭРЭГЛЭЭ: Овъёостой жигнэмэг болон бусад амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн бэлтгэхэд зориулагдсан хуурай хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 17%
ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг хурдасгасан технологиор бэлтгэнэ. Чанартай бүтээгдэхүүн гарган авна. Овъёосны гурилыг чанах шаардлагагүй. Зуурмагийг гараар болон машинаар хэвлэх боломжтой. Хольц нь гашуурахгүй, тогтвортой байна.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шараас шар хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 20 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.