МЕЛЛА БРАУНИС

МЕЛЛА БРАУНИС

ХЭРЭГЛЭЭ: Америкийн уламжлалт брауни пирог болон шоколадын амттай кекс, маффин үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 30% (өгөгдсөн жорын дагуу)

ДАВУУ ТАЛ: Хольцын найрлагад агуулагдах сайн чанарын какао нь бүтээгдэхүүнд шоколадын тод амт, үнэр өгөх бөгөөд жигнэх үед илүү тодорно. Бэлэн бүтээгдэхүүн шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгална.

БИЕТ БАЙДАЛ: Шоколадын хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 15 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор