ВИКТОРИЯ

ВИКТОРИЯ

ХЭРЭГЛЭЭ: Төрөл бүрийн тослог үр агуулсан, хөх тариа-улаан буудайн болон улаан буудай-хөх тариан гурилаар хүнс тэжээлийн өндөр ач холбогдолтой талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан, хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 20% хүртэл

ДАВУУ ТАЛ: Бүх төрлийн аргаар зуурмаг бэлтгэх үед хэрэглэх боломжтой. Наранцэцгийн үр, буталсан шар буурцаг зэрэг тослог үрүүдийг найрлагадаа агуулсан хольц нь уураг, витамин, ханаагүй тосны хүчил болон микроэлементийн агууламж ихтэй учраас бүтээгдэхүүнд биологийн болон хүнс тэжээлийн үнэт чанарыг бий болгоно. Хольцыг ашигласнаар бэлэн бүтээгдэхүүн нь олон төрлийн найрлага агуулан, чанар нь сайжирч, эзлэхүүн нэмэгдэн, зөөлөн хэсгийн бүтэц нэгэн жигд, боровтор туяатай болж, гайхалтай амттай болно.

БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрэн туяатай, хар саарал өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй агаарын харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор