ИРЕКСОЛ СОФТ

ХЭРЭГЛЭЭ: Улаан буудайн болон улаан буудай-хөх тарианы сэндвичийн талх, давхраат ба амтлаг бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-1,5%

ДАВУУ ТАЛ: Бэлэн бүтээгдэхүүн зөөлөн байдлаа удаан хугацаанд хадгална, хуучралт болон муудалтыг удаашруулах боломжийг олгоно. Технологийн үйл явцыг хурдасгаж, эерэг нөлөө үзүүлнэ. Бэлэн бүтээгдэхүүн жигд, нарийн сийрэгжилттэй, уян хатан зөөлөн хэсэгтэй, эзлэхүүн сайтай болно. Чанаржуулагч нь Е индексээс зөвхөн аскорбины хүчлийг агуулна.

БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг чанаржуулагч. 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 70%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор