АСТРИ КРЕМ ТВОРОЖНО-ЙОГУРТОВЫЙ

АСТРИ КРЕМ ТВОРОЖНО-ЙОГУРТОВЫЙ

ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин, пончик болон амтлаг болон талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд чанамал төрлийн крем (дүүргэх, чимэглэх)-ийг хүйтэн аргаар бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 350-400 г хольц+1000 г хүйтэн ус ба сүү

ДАВУУ ТАЛ: Хүйтэн шингэнд маш сайн уусна. Тослог крем бэлтгэх суурь болгон ашиглах боломжтой. Бүтээгдэхүүн нь тааламжтай, тэнцвэртэй амттай, жигнэх, зүсэх, хөлдөөх, хадгалахад тогтвортой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 5 кг-аар ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор