GOLDEN CREME

GOLDEN CREME

ХЭРЭГЛЭЭ: Хүйтэн аргаар чанамал крем болон дулаанд тэсвэртэй шанз бэлтгэхэд зориулагдсан.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 275 г GOLDEN CRÈME + 1000 мл ус

ДАВУУ ТАЛ: Бялуу, пирожиныг давхарлах үед хэрэглэхэд тохиромжтой. Хольц нь хүйтэн шингэнд сайн уусна. . Маслон крем бэлтгэхэд суурь болгон ашиглах боломжтой. Крем нь тааламжтай, тэнцвэртэй амттай. Хольцод суурилсан хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн нь хадгалах явцад тогтвортой, зүсэх, жигнэх, хөлдөөхөд тогтвортой байдлаа хадгална.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргал өнгөтэй, жижиг талст хэлбэртэй хуурай нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Хуурай сэрүүн нөхцөлд 25С –ихгүй хэмд, агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 12,5 кг /цаасан шуудайтай/

ТАЙЛБАР: Герман улсын IREKS GmbH –д үйлдвэрлэдэг тул захиалгын дагуу харилцагчдад нийлүүлнэ.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор