АРОМАПАСТА МОККА

АРОМАПАСТА МОККА

ХЭРЭГЛЭЭ: Бүтээгдэхүүнд кофены ханасан өнгө, үнэр, амтыг өгөхөд зориулагдсан, дулааны боловсруулалтанд тэсвэртэй, үнэр, амт оруулагч паста.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г бүтээгдэхүүнд 40 г АРОМАПАСТА МОККА

ДАВУУ ТАЛ: 2%-ийн нунтагласан кофены хандын агууламжтай тул байгалийн гаралтай үнэр, амт оруулагч. Гаргаж авсан бүтээгдэхүүн жинхэнэ кофены ханасан тод үнэр, амттай болно. Төрөл бүрийн кремийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн, зайрмаг ба бисквит, маффин, кекс, амтлаг болон давхраат жигнэмэл бүтээгдэхүүнүүд,  мөн бусад олон төрлийн бүтээгдэхүүнд үнэр, амт оруулагчаар ашиглах боломжтой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрэн өнгөтэй, зуурамтгай байдалтай паста.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 18 сар

САВЛАГАА: 1 кг-аар полиэтилен саванд битүүмжлэлтэйгээр савлан, 6 ширхгээр картонон хайрцагт багцалсан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор