Бон багет

Бон багет

ХЭРЭГЛЭЭ: Францын уламжлалт багет болон төрөл бүрийн талх, талхан бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 20% хүртэл

ДАВУУ ТАЛ: Хольцыг хэрэглэснээр бүтээгдэхүүн нь уламжлалт франц багет шиг шаржигнасан гадаргуутай, хөвсгөр, сийрэгжилт сайтай болно. Бэлэн бүтээгдэхүүн нь цөцгийн тосны сайхан үнэр, уян хатан зөөлөн бүтэц, багет талхны чухал шинж чанар болох шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгалах байдлаараа ялгарах болно.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаанаас кремийн туяатай цагаан хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага агаарын харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА:  5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор